Szia, örülök, hogy itt vagy!

Engedd meg, hogy elmondjak pár személyes gondolatot a könyvvel kapcsolatban.

Egy olyan anyagot sikerült nektek összehozni, ami teljesen sallangmentes, olyan dolgokra is megtanít, amiket mások nem szeretnének megtanítani, mert ebből élnek. Biztos Te is tudod, hogy nagyon sok pénzt ki lehet fizetni tanácsokért, amik persze időszakosak. Azonban ez a könyv időtálló nem divat diétákon alapszik, és semmilyen multi nagyhatalom nem szponzorál, hogy eladjak neked bármit, csupán tudásom szeretném átadni. Azt a tudást, amit én több tanfolyamon, könyvek és tanulmányok olvasásán keresztül, valamint sok gyakorlati tapasztalat által gyűjtöttem.

 

Egy olyan hiánypótló anyag született végül meg, ami az életmódváltást alapjait reformálja meg, ahol nem csak a táplálkozáson van a hangsúly. Pontosan ezért más lesz a felépítése, ugyanis rájöttem arra, hogy az embereknek az életmódváltás során a legnagyobb problémát az okozza, hogy a kézhez kapott programot megvalósítsa. Mindenki arra esküszik, hogy az egész életed, táplálkozási szokásaid, mozgással való viszonyodat pár nap alatt kell átalakítani, hisz csak 4-6 heted van átalakulni. Majd az így, vagy úgy elért eredményekkel büszkélkedhet, az aki rákényszerített erre. Arról viszont már soha nem esik szó, hogy mennyire magad alatt voltál, és mennyire kimerültél, és hogy a pár hét letelte után mi történt veled és a testeddel. Szerintem ezt mindenki tudja, csak nem beszél róla. Az nem tenne jót a "biznisznek". Te meg végig elhitted, hogy veled van a baj, és rajtad kívül mindenki képes rá.

Szó, ami szó sokan kudarcot vallottak már, mert ennyi munka, család és egyéb teendők mellett lehetetlen megfelelni annyi mindennek.

Amit én adok az NEM EGY MÓDSZER, hanem egy útmutatás ahhoz, hogy egészségesen, kiegyensúlyozottan,  boldogan szabadulj meg a súlyfeleslegtől, és hosszútávon életed részévé váljon az új egészséges életmód.

honnan indultam...

Soha nem volt extrém túlsúlyom, gyerekkorom óta a sport mondhatni az életem része, ennek is köszönhetően nem voltam elhízott, de valahogy sosem voltam elégedett magammal, pont emiatt kipróbáltam mindent, amitől fogyni lehet. Elkövettem millió hibát, majd lassan megértettem, hogy önismeret és tudás nélkül, sose fogok átlendülni az eredeti problémámon. Ezért elkezdtem képezni magam, és a mai napig ezt teszem, hogy tanácsadó és mentorként minél szélesebb tudással rendelkezzek. 

 Az elméleti tudás mellett a gyakorlat segít abban, hogy  egyre több segítséget adhassak.

White Beige Watercolour Motivational Quote Phone Wallpaper (2).jpg

Végzettségeim:
 

Hormonális Egészség tanácsadó - Institute for Integrative Nutrition

Életmód és táplálkozási szakértő - International Sporttrainer Academy - Budapest

Health and nutrition life coach - Udemy

Fitness instructor - Future Focus Ltd - Málta

Funkcionális edző - Weider - Budapest

-

Eredeti végzettségem / diplomák:

Okleveles közgazdász - Humán erőforrás menedzsment szakirány -Debrecen

Közgazdász, gazdálkodási szak -Miskolc

Településmérnök -Debrecen